Szolgáltatásaim

Vezetőfejlesztés – Üzleti Coaching

Személyre szabott, megoldásfókuszú, coaching-szemléletű egyéni vezetőfejlesztési tanácsadás, amely online is tökéletesen működik, így területileg sem kötött.

Kinek való?

Azoknak a vezetőknek:

... és még hosszan folytathatnám!

Kiscsoportos képzés vezetőknek

A sikeres vezetők működésének alapja a folyamatos fejlődés, amely hozzájárul eredményességükhöz, csapatuk teljesítményéhez, oktatásához-fejlesztéséhez és stabilitásához. Az önképzésnek kiemelt szerepe van a vezetői példamutatásban, a hitelesség megalapozásában, a megújulásban, és a tudatos működésben is.

Dobozos képzési programok:

Plusz infó

Az alkalmak többségében kisebb (legfeljebb 15 fős) létszámmal valósíthatóak meg a leghatékonyabban, mivel interaktív, gyakorlatorientált formában érik el leginkább a kívánt hatást, a napi rutinba való azonnali beépíthetőséget.

Képzés, előadás
értékesítőknek (és vezetőiknek)

Egy szakmailag hiteles külsős előadó által - akár a vezetői szabadság ideje alatt – tartott, a vezetőt támogató szakmai- és készségfejlesztési képzés sokat hozzátehet a hétköznapokhoz.

Egyebek mellett az alábbi témakörökben tartok alkalmakat:

Plusz infó

A 90 perces alkalmaktól az egész napos oktatásig számos megoldással tudom támogatni az értékesítők integrálását, fejlődését. A képzések irodában, átlagos irodai létszámmal, egyes témák akár ennél jelentősen nagyobb létszámú hallgatóság előtt is megtarthatók. Az adott előadást vagy előadás-sorozatot a csapat aktuális fejlettségi szintjéhez, szükségleteihez igazodva alakítjuk ki, az időkerettől függően interaktívan, szituációs gyakorlatokkal segítve az alkalmazást.
Akár egyedi igények megvalósítására is van mód.

Saját szervezésű képzések

Felnőttképzőként saját szervezésű, nyílt (bárki által látogatható) élő előadásokat is tartok. Az aktuálisan meghirdetett képzéseket a Facebook-oldalam eseményei között találod, vagy közvetlenül nálam érdeklődhetsz.

Jelenleg elérhető képzések:

A weboldalon szereplő valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál; a tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

„Mártit azért kerestem fel, hogy kezdő ingatlanfejlesztőként az egyéni tanácsadásán keresztül fejlesszük az értékesítési területem hiányosságait. Sokat segített abban, hogyan kommunikálják másokkal, hogyan érvényesítsem saját magam. A találkozóinkon nemcsak a kommunikációs feladatokkal haladtunk, hanem helyére került rengeteg más dolog is. Rengeteget tanultam tőle, így szívből ajánlom mindenkinek, aki fejlődni szeretne a munkájában vagy az életében!”

Lakner Katalin

„Szakmai és emberi szempontok alapján is sokat köszönhetek Mártinak! Nagyon tapasztalt, következetes, precíz vezető, tréner és támogató, fejlesztő coach. Szeretem a beszélgetéseinket a felmerülő gondolatok mindig előre visznek...”

Nagy Péter - országos értékesítési vezető, Openhouse

„Mártit széles és mély spektrumú tudásanyaggal rendelkező szakembernek tartom, fókuszált figyelemmel hallgat, lényegre törően kérdez és ad megoldási javaslatokat. Nem tanár, nem analitikus, hanem egy empatikus és értő „külső szem”, akivel valódi, inspiráló párbeszéd folytatható.”

Romhányi Klaudia

Az motivál, hogy mások útjának, boldogulásának, sikereinek részese lehetek, ahhoz hozzájárulhatok!

A tudás, amelyet átadok, nemcsak tanult; átélt, megtapasztalt. A Te kihívásaid az enyémek is voltak.

Hiszek abban, amit tanítok! Működik! Saját magam is úgy csináltam, és rajtam kívül is sokaknak hozott már jó eredményt az alkalmazása.