Bemutatkozom

Mindig is vonzott az építőipar és az ingatlanok világa. Műszaki- és jogi végzettségeimet egészítettem ki az ingatlanközvetítő, a lakberendező, az executive business coach és a Home Staging szakértői oklevelekkel.
1996 óta dolgozom a területen, vagyis több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem.

Mi fért bele szakmai tapasztalatból ebbe a 25 évbe?

Az ingatlanszektorban, ami az örök szerelem:

Mi a küldetésem?

Már egyéni ingatlanközvetítőként is küldetéstudatot éreztem az iránt, hogy a munkámmal, hozzáállásommal, felkészültségemmel megváltoztassam a szakmáról alkotott általános megítélést, és ez az évek során folyamatosan erősödött.

Vezetőként ugyanez a cél motivált, a hosszú távú értékesítői siker = sok-sok elégedett ügyfél és a szakma színvonalának, megítélésének folyamatos javítása.

Büszke vagyok arra, hogy...

sok kiváló szakembert segíthettem, segíthetek a pályáján, és a mentoruk lehetek, hozzájárulhatok sikereikhez.

Milyen célkitűzéseim vannak?

Célom továbbra is az ingatlanszakma fejlesztése, azoknak a vezetőknek és munkatársainak a szakmai támogatása, akik akarnak fejlődni, szeretnének eredményesebbek, sikeresebbek lenni, és ezért hajlandóak tenni!

A tudást, amelyet átadok, nemcsak könyvből tanultam; sokféle piaci környezetben szerzett valós és sokrétű tapasztalattal rendelkezem a szakma minden árnyalatáról és részletéről.
Tudom, hogyan lehet sikeres egy ingatlaniroda, és ezt egyénileg (irodavezetőként) és közvetetten, közép- és felsővezetőként, az irodavezetők fejlesztésével is bizonyítottam már.

Remélem, rövidesen téged, illetve munkatársaidat is támogathatom a sikerhez vezető úton!

Többre vagy kíváncsi?

Hallgasd meg a velem készült interjút, amelyből jobban megismerheted a karriertörténetemet!

„Mártit azért kerestem fel, hogy kezdő ingatlanfejlesztőként az egyéni tanácsadásán keresztül fejlesszük az értékesítési területem hiányosságait. Sokat segített abban, hogyan kommunikálják másokkal, hogyan érvényesítsem saját magam. A találkozóinkon nemcsak a kommunikációs feladatokkal haladtunk, hanem helyére került rengeteg más dolog is. Rengeteget tanultam tőle, így szívből ajánlom mindenkinek, aki fejlődni szeretne a munkájában vagy az életében!”

Lakner Katalin

„Szakmai és emberi szempontok alapján is sokat köszönhetek Mártinak! Nagyon tapasztalt, következetes, precíz vezető, tréner és támogató, fejlesztő coach. Szeretem a beszélgetéseinket a felmerülő gondolatok mindig előre visznek...”

Nagy Péter - országos értékesítési vezető, Openhouse

„Mártit széles és mély spektrumú tudásanyaggal rendelkező szakembernek tartom, fókuszált figyelemmel hallgat, lényegre törően kérdez és ad megoldási javaslatokat. Nem tanár, nem analitikus, hanem egy empatikus és értő „külső szem”, akivel valódi, inspiráló párbeszéd folytatható.”

Romhányi Klaudia

Az motivál, hogy mások útjának, boldogulásának, sikereinek részese lehetek, ahhoz hozzájárulhatok!

A tudás, amelyet átadok, nemcsak tanult; átélt, megtapasztalt. A Te kihívásaid az enyémek is voltak.

Hiszek abban, amit tanítok! Működik! Saját magam is úgy csináltam, és rajtam kívül is sokaknak hozott már jó eredményt az alkalmazása.