Szolgáltatásaim

Mi az a Home Staging?

Lakások, családi házak eladásra, illetve kiadásra való felkészítése.
Egy olyan, a tengerentúlon már régóta sikerrel alkalmazott, komplex technika, amely ötvözi többek között a lakberendezés, az ingatlanpiaci ismeretek, a gazdaságossági számítás, a marketing- és értékesítési ismeretek, valamint a vevők pszichológiájának módszertanát, és amelynek segítségével az ingatlanok legjobb arcát, a benne rejlő lehetőségeket mutatjuk meg, kiemelve a piaci kínálatból, vonzóvá téve egy minél szélesebb célcsoport számára.

Az értékesítési folyamat érzelmi középpontjaként is tekinthetünk rá, mivel a felkészítésnek köszönhetően a vevők az új otthonuk mellett az új életüket is megpillantják benne és már nem akarnak tovább keresgélni, egyszerűen csak megvásárolni és beköltözni!

Egy randira is szépen felöltözünk, kicsinosítjuk magunkat, szeretnénk a legjobb formánkat hozni, vonzó képet mutatni a másik fél számára.
Az első benyomás egyszeri és megismételhetetlen!

Ennek analógiájára az eladó vagy kiadó ingatlant is fontos méltóképpen felkészíteni a lehetséges vevővel való randevúra. Ezt egy külső, elfogulatlan szakértő tudja a legjobb megtérüléssel, a legnagyobb sikerrel megvalósítani, aki nem valaki otthonaként, hanem termékként, a vevői igényeket a középpontba helyezve, piackutatásra és gazdaságossági számításra alapozva tekint az ingatlanra.

Nem költeni home stagingre, hogy pénzt spórolj, olyan, mint megállítani az órát, hogy időt spórolj.

Magyar Home Staging Egyesület

Mit nyer vele?

Az ingatlana:

A módszer bármilyen piaci környezetben elősegíti az értékesítés sikerét.

A felkészítésre fordított idő, energia, és pénz többszörösen megtérül.

Nem ajánlom mindenkinek!

Csak annak,

  • aki a legtöbbet akarja kihozni az ingatlanából;
  • akit sürget az idő, gyorsan szeretné értékesíteni;
  • aki eddig sikertelenül árulta, és szeretne megoldást találni;
  • aki tudja, hogy az első benyomás egyszeri és megismételhetetlen, ezért piacra tenni csak felkészített lakást érdemes!

Miből választhat?

A weboldalon szereplő valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál; a tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

„8 év után költözött el a bérlő a kis garzonlakásomból. A lakás nem volt lepusztult, de sokkal szebbeket láttam a hirdetésekben és rádöbbentem, hogy valamit kezdeni kell az enyémmel is. Ekkor ismertem meg Mártát egy Facebook csoportban. Végiggondolva a lehetőségeimet, ráadásul azt, hogy vidéken lakom, a lakás meg Budapesten van, meg is bíztam, hogy próbáljon belőle valami divatosat kihozni. Életem legjobb döntése volt! Mártának fantasztikus ötletei voltak, mindenre többféle megoldást mutatott, nekem csak a fotelből választani kellett. A munka nagyon gördülékenyen ment, az elszámolás pedig mindig pontos és precíz volt. A végeredmény pedig egy csodakuckó lett, a tanító néni leendő otthona. Pont, ahogy elterveztem!”

Szer Noémi

„Márti munkájával nagyon meg voltunk elégedve. Szakmailag és emberileg is egy kiváló embert ismerhettünk meg személyében. Az inspiráló ötletei, kreatív elképzelései hatalmasat lendítettek a lakás kinézetén. A munka során teljes mértékben Mártira hagyatkoztunk és a folyamat végére egy szinte teljesen új ingatlanban találtuk magunkat. Az új színek, egyedi kiegészítők és ötletes megoldások teljesen megváltoztatták a lakás hangulatát, sokkal szerethetőbbé és eladhatóbbá tették.”

Márkus-Császár Anikó

A felkészítéssel pénzt hozok és időt spórolok Önnek!

Sokrétű ingatlanszakmai tudással és tapasztalattal rendelkezem, így a támogatásommal biztonságban lesz.

Szolgáltatásom mindig az ügyfeleim igényére, céljára és lehetőségeire szabott.