Bemutatkozom

Mindig is vonzott az építőipar és az ingatlanok világa. Műszaki- és jogi végzettségeimet egészítettem ki a lakberendező, az ingatlanközvetítő, és a Home Staging szakértői oklevelekkel.

1996 óta dolgozom a területen, vagyis több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. 2022 óta tagja vagyok a Magyar Home Staging Egyesületnek. Jegyeznek a Megbízható Szakik oldalán.

A lakberendezői és a home staging megbízatások mellett gyakorlatot szereztem egyebek mellett:

és sok ezres nagyságrendben közvetetten is, mert az ingatlanszektorban egyéni ingatlanközvetítőből egy 600+ fős ingatlanközvetítő hálózat szakmai vezetéséig jutottam. Több pozícióban, szegmensben tapasztalatot szerezve, és támogatva az ingatlanértékesítők szakmai fejlődését, valamint a tevékenység színvonalának növelését, jobb megítélését.

Ezzel a háttérrel és elhivatottsággal segítem ügyfeleimet, főként Budapesten és a budai agglomerációban,

illetve,

Minden projektem alkalmával megtapasztaltam, de a kollégáim beszámolói is alátámasztják, hogy a Home Staging működik, a felkészítésre fordított idő, energia és pénz többszörösen megtérül.

Hiszem, hogy egy eladásra felkészített ingatlan mind az eladót, mind a vevőt boldoggá teszi! Mivel a jelenlegi tulajdonost hozzásegíti az értékesítési céljaihoz, az új tulajdonos számára pedig az álomotthont jelenti.

„8 év után költözött el a bérlő a kis garzonlakásomból. A lakás nem volt lepusztult, de sokkal szebbeket láttam a hirdetésekben és rádöbbentem, hogy valamit kezdeni kell az enyémmel is. Ekkor ismertem meg Mártát egy Facebook csoportban. Végiggondolva a lehetőségeimet, ráadásul azt, hogy vidéken lakom, a lakás meg Budapesten van, meg is bíztam, hogy próbáljon belőle valami divatosat kihozni. Életem legjobb döntése volt! Mártának fantasztikus ötletei voltak, mindenre többféle megoldást mutatott, nekem csak a fotelből választani kellett. A munka nagyon gördülékenyen ment, az elszámolás pedig mindig pontos és precíz volt. A végeredmény pedig egy csodakuckó lett, a tanító néni leendő otthona. Pont, ahogy elterveztem!”

Szer Noémi

„Márti munkájával nagyon meg voltunk elégedve. Szakmailag és emberileg is egy kiváló embert ismerhettünk meg személyében. Az inspiráló ötletei, kreatív elképzelései hatalmasat lendítettek a lakás kinézetén. A munka során teljes mértékben Mártira hagyatkoztunk és a folyamat végére egy szinte teljesen új ingatlanban találtuk magunkat. Az új színek, egyedi kiegészítők és ötletes megoldások teljesen megváltoztatták a lakás hangulatát, sokkal szerethetőbbé és eladhatóbbá tették.”

Márkus-Császár Anikó

A felkészítéssel pénzt hozok és időt spórolok Önnek!

Sokrétű ingatlanszakmai tudással és tapasztalattal rendelkezem, így a támogatásommal biztonságban lesz.

Szolgáltatásom mindig az ügyfeleim igényére, céljára és lehetőségeire szabott.